Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun görevi bırakacağını açıklaması sonrasında başbakanlık görevi için 6 AK Parti'linin ismi öne çıkmıştı.
Hürriyet gazetesinden Abdulkadir Selvi'nin AK Parti kulislerinde "Yeni başbakan Binali Yıldırım olacak." diyenlerin oranının yüzde 90olduğunu söyledi. Ancak Selvi'ye göre Binali Yıldırım, bu kez işi sıkı tutuyor.
Yazının ilgili kısmı şöyle:
EN BASKIN İSİM ULAŞTIRMA BAKANI BİNALİ YILDIRIM
Öyle ki, Binali Yıldırım başbakan olacak diyenlerin oranı yüzde 90. Ancak Binali Bey, yüzde 99 ihtimal olsa da yüzde biri dikkate alarak tam saha pres yapıyor. Davutoğlu'nun başbakan olduğu kongrede üç isimden biriydi. O nedenle bu kez işi şansa bırakmamaya çalışıyor. Başarılı Ulaştırma Bakanlığı nedeniyle yatırımcı yönü ön plana çıkıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adaylıkta tereddüt etmemesi, bir süre Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı olarak görev yapması, 'samimiyet ve yakınlık' testinden geçmesini sağlıyor. Oğlu üzerinden yıpratılmak istenmesine, hitabeti ve ileriye dönük yıpratılabileceği yönündeki değerlendirmelere rağmen Binali Yıldırım, son 10 güne girerken bir adım önde duruyor.
Yeni Başbakan Yüzde 90 Belli, İşte O İsim
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AK Parti kulislerinde "Yeni başbakan Binali Yıldırım olacak" diyenlerin oranının yüzde 90 olduğunu belirtti.

YORUM EKLE
1
Erdoğan: 'Milletten Yana Mısın, Terörden Yana...
2
Katil Üvey Ağabeyi Çıktı
3
Samsun'da Engelliler Haftası Sergisi Açıldı
4
Lerzan Mutlu'ya Sert Tepki Gösterdi
5
Instagram'ın Logosu Değişti
6
Ay Çekirdeği Kilo Aldırır Mı?
7
Kilis İli İçin Şok KPSS Duyurusu
8
Borsa Günün İlk Yarısında Yükseldi
9
3 Milyon Suriyeli Kardeşimize Kapımızı Açtık
10
Asker Arkadaşı Ziyarete Geldi
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER