IŞİD’in son üç ayda hilafet ilan ettiği günden bu yana ‘en zor günlerini yaşadığını’ söyleyen Halevi,“İsrail, Suriye’deki durumun IŞİD’in yenilmesiyle sona ermesini istemiyor”ifadelerini kullandı.
Halevi sözlerini şöyle sürdürdü: “Süper güçlerin bölgeden çekilerek İsrail’i Hizbullah ve İran’ın karşısında yalnız bırakması İsrail’i güç bir duruma sokar. Bu nedenle de kendimizi böyle bir pozisyonun içinde bulmamak için elimizden geleni yapmak zorundayız.” Eski İsrail Savunma Bakanı Moşe Ya’alon da ocak ayında yaptığı bir konuşmada İran karşısında IŞİD’i tercih edeceklerini, çünkü İran ve onun desteklediği grupların İsrail için tehdit oluşturduğunu söylemişti.
IŞİD Kaybederse Zor Duruma Düşeriz
Herzliya Konferansı’nda konuşan İsrail askeri istihbarat şefi Tümgeneral Herzl Halevi, Irak ve Suriye’de sürdürülen IŞİD’le mücadeleye ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu

YORUM EKLE
1
Michael Jackson'ın Kızı Babasını Bakın Nasıl...
2
Ceyda Evden Kovuldu
3
Kim Jong Un: Artık ABD'ye Saldırabiliriz
4
İtalya Genelkurmay Başkanı Kahramanmaraş'ta
5
Öldürülen Terörist Bakın Kim Çıktı!
6
Kabuk Değiştirirken Kendi Derisine Hapsoldu
7
Cenazeyi Böyle Taşıdılar
8
Bitlis'te Hain Saldırı: 1 Asker Şehit
9
Papa Bu Kez 'Soykırım' Demedi
10
Samsun'da Serinlemek İçin Baraja Giren İki Çocuk...
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:18

GÜNEŞ
05:07

ÖĞLE
12:36

İKİNDİ
16:33

AKŞAM
19:56

YATSI
21:37
SIRADAKİ HABER