Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, 1915 olaylarına ilişkin ABD Başkanı Donald Trump tarafından yapılan açıklamayla ilgili, "Yapılan açıklama, bizden önceki yönetimlerin açıklamalarıyla tutarlıdır. Eğer Başkan Obama, Başkan Bush ve diğerlerinin (1915 olaylarıyla ilgili) kullandığı dile bakarsanız Başkan'ın (Trump) kullandığı dil ile örtüştüğü görülür." değerlendirmesini yaptı.Sözcü Spicer, Beyaz Saray'daki günlük basın brifinginde basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.
Spicer, bir soru üzerine Trump'ın 1915 yılı olaylarıyla ilgili açıklamasının önceki ABD yönetimleriyle olan benzerliğine dikkat çekti.
"Yapılan açıklama, bizden önceki yönetimlerin açıklamalarıyla tutarlıdır. Eğer Başkan Obama, Başkan Bush ve diğerlerinin (1915 olaylarıyla ilgili) kullandığı dile bakarsanız Başkan'ın (Trump) kullandığı dil ile örtüştüğü görülür." şeklinde konuşan Spicer, bu bakımdan açıklamanın normal olduğu yorumunu yaptı.
Beyaz Saray'dan açıklama geldi
Beyaz Saray Sözcüsü Spicer, Trump'ın 1915 olaylarıyla ilgili açıklamasının önceki başkanların açıklamalarıyla örtüştüğünü söyledi.

YORUM EKLE
1
Hindistan karıştı, 24 polis öldü
2
ABD'den YPG açıklaması
3
Hrant Dink'i teröristbaşı Gülen mi öldürttü?
4
Barbaros, Türkiye'yi güçlendirecek!
5
TSK'dan Sincar'a hava harekatı
6
Savaşın çocukları annesiz kaldı
7
Çalışmayan kadına emeklilik fırsatı
8
6 Iraklı adliyeye sevk edildi
9
57. Alay sancağı OMÜ'ye teslim edildi
10
OMÜ 12. Tanıtım Günü 5 Mayıs’ta
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER